Samen voor Senioren

Over SAMEN voor Senioren

SAMEN voor Senioren is een dienstverlening met allround ondersteuning voor senioren van A(anpak) tot Z(orgen). 

In de huidige maatschappij, met de vergrijzing die de komende jaren steeds meer toeneemt, ontstaat er bij senioren een brede behoefte aan ondersteuning bij veel zorg- en hulpvragen. De dienstverlening van SAMEN voor Senioren betreft een aanvulling op de reguliere zorg, zonder medische of verpleegkundige ondersteuning, maar wel met administratieve en organisatorische ontlasting en ondersteuning, in brede zin. 

De dienstverlening is bovenal een grote ontlasting voor kinderen, naasten en een geruststelling in gemoed voor de senior zelf. Dit geeft rust en brengt rust, het wordt door ons namelijk allemaal goed en betrouwbaar geregeld.

De kerntaken van de dienstverlening van SAMEN voor Senioren;

Ontzorgen
Regelen
Ondersteunen

Op de pagina's van onze kerntaken Ontzorgen | Regelen | Ondersteunen hebben wij beknopt een opsomming gemaakt van de mogelijkheden van onze dienstverlening, maar uiteraard is iedere andere  hulpvraag ook bespreekbaar.

Vanuit SAMEN voor Senioren wordt allereerst samen met de senior een inventarisatie gemaakt van alle voorkomende zorg- en hulpvragen, dit bij voorkeur in aanwezigheid van evt. partner of kinderen. Er zal een plan van aanpak worden opgesteld en de manier waarop u als senior ondersteund en ontlast kunt worden. Er bestaat meteen duidelijkheid in de te verrichten taken ter ontlasting en ondersteuning en de totale kosten. Uw vraag betreft altijd persoonlijk maatwerk. De dienstverlening is op particuliere basis en wordt betaald uit eigen middelen of (gedeeltelijk) uit het persoonsgebonden budget.

Wij hebben als team al ruime werkervaring in diverse functies en organisaties, altijd met de focus op 'optimale dienstverlening naar de klant'. U kunt onze dienstverlening dan ook het beste zien in de vorm van een organisator, een zogenaamde spin in het web die alle juiste partijen en specialisaties bij elkaar brengt. Iedere specialisatie wordt op de juiste manier door ons ingeschakeld indien nodig, om u als senior te helpen. Wij gaan het voor u regelen.

U als senior wordt altijd door SAMEN voor Senioren allround en betrouwbaar begeleid en ondersteund, zodat u de kwaliteit van leven en wonen kunt vasthouden, u houdt de regie zelf in handen!

Heeft u vragen over de mogelijkheden die wij bieden, bent u geïnteresseerd en zou u graag nadere informatie wensen? 

Bel voor een vrijblijvend gesprek bij u thuis of bij ons op kantoor in Valkenburg a/d Geul, T 0800 0089 (gratis) of vul het contactformulier in. 

U bent WELKOM   |   Met groet   |    Bianca Bastings

U als senior en SAMEN voor Senioren; we regelen het voortaan SAMEN!

 

 

NB; wij bieden geen medische of verpleegkundige ondersteuning.